RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Травень » 24 » Бред Пітт врятував дівчину від натовпу своїх фанатів
22:48
Бред Пітт врятував дівчину від натовпу своїх фанатів
Бред Пітт ("Біля моря") проявив себе з кращого боку, надавши допомогу дитині, яку ледь не розчавив натовп шанувальників актора. Як повідомляє іспанське видання Canarias7, драматичний інцидент стався в місті Лас-Пальмас-де-Гран-Канарія, куди Пітт прибув на зйомки свого нового фільму.

Увечері актор вийшов привітати своїх шанувальників, які стовпилися біля огорожі навколо знімального майданчика і помітив дівчинку, яку фанати притиснули до металевого паркану. Пітт кинувся до огорожі і за допомогою своїх охоронців перетягнув дитину, яка майже втратила свідомість через огорожу. Медики, що знаходилися на знімальному майданчику надали дівчинці першу допомогу. Весь цей час актор розмовляв з нею, намагаючись підбадьорити і з'ясувати, де знаходяться її батьки.



Нагадаємо, що в Іспанії Бред Пітт брав участь в зйомках картини Роберта Земекіса "П'ять секунд тиші". Дія фільму, заснованого на реальних подіях, відбувається в 1942 році, а сюжет будується навколо агента американської розвідки, який дізнається, що його улюблена дружина працює на нацистів.

У проекті також задіяні Ліззі Каплан, Маріон Котійяр, Джаред Харріс, Мирослав Заруба, Джейсон Меттьюсон, Анжеліка Джоан, Томаш Дабровські, Іен Батчелор і інші актори.
 
Переглядів: 653 | Додав: Elnino | Теги: Іспанія, зірки, фанати, бред пітт, Дівчинка, новини, натовп | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7385
Міні чат
200
Copyright © 2015 |