RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Лютий » 8 » Бред Пітт і Сандра Буллок отримали роль в новій комедії
00:50
Бред Пітт і Сандра Буллок отримали роль в новій комедії
Як повідомляє інформаційний портал The Tracking Board, Бред Пітт і Сандра Буллок підписалися на головні ролі в Untitled War of the Roses Project.

Проект знаходиться на стадії розробки, а спродюсує його через свою компанію Plan B сам Пітт і його колега Деде Гарднер. Допоможуть їм у цьому Бред Уестон («Поганий Санта») і Сара Есберг («На граничній швидкості»).

Нова комедія, яка за задумом творців буде знята в стилі «Війни сімейства Роуз», розповість про подружжя (Пітт і Буллок), кожен з яких веде власне шоу на телебаченні, проте ці програми належать каналам-конкурентам. Будучи суперниками по роботі, пара стає такою і в житті, і всі труднощі розлучення чоловік і дружина переживають, перебуваючи в ефірі.



Бреда Пітта недавно було можна бачити у військовій драмі «Лють», а серед майбутніх його проектів значаться картини «Біля моря» і The Big Short. Активно розвиває актор і свою продюсерську кар'єру: у численному списку його майбутніх робіт є фільми «Блондинка» і «Загублене місто Z».

Сандра Буллок, останньою роботою якої на великому екрані була оскароносна «Гравітація», подарує свій голос одному з персонажів мультфільму «Міньйони» та візьме участь у зйомках комедії «Наш бренд - криза», де колегою актриси по майданчику стане Біллі Боб Торнтон.

Переглядів: 585 | Додав: Elnino | Теги: Untitled War of the Roses Project, новини, бред пітт, Сандра Буллок | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |