RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Травень » 10 » Бред Берд стане режисером сиквелу «Суперсімейки»
12:46
Бред Берд стане режисером сиквелу «Суперсімейки»
В інтерв'ю журналістам Collider Бред Берд («Рататуй», «Місія нездійсненна: Протокол Фантом») оголосив про те, що його наступним проектом стане сиквел «Суперсімейки». Студія Pixar анонсувала повернення на екрани героїв свого анімаційного хіта в березні цього року.

«У мене залишилося безліч відмінних ідей ще з часів роботи над першим фільмом, - зазначив режисер. - З'явилися і нові сюжетні ходи, які мені б хотілося використовувати в сиквелі. На даний момент я зайнятий промокампанією "Землі майбутнього", але при цьому продовжую писати сценарій "Суперсімейки 2" ».

У 2004 році «Суперсімейка» заробила в світовому прокаті $ 631 млн і завоювала дві премії «Оскар» в категоріях «Кращий монтаж звуку» і «Кращий анімаційний фільм».



Берд також зазначив, що йому було б цікаво зняти один з фільмів франшизи «Зоряні війни». Свого часу Бреду запропонували зайняти режисерське крісло сьомого епізоду, але йому довелося відмовитися, тому що в той момент він вже почав роботу над «Землею майбутнього».

«Ми з Кетлін Кеннеді вже обговорювали можливість моєї участі в створенні одного з спін-оффовів саги, - зазначив Берд. - Студія Disney розширює всесвіт, що дає їм можливість запрошувати у свої проекти різних режисерів. Я був би радий стати частиною цієї франшизи, але поки всі мої думки пов'язані з продовженням "Суперсімейки" ».

Переглядів: 644 | Додав: Elnino | Теги: сиквел, новини, Суперсімейка 2, Бред Берд | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |