RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Квітень » 8 » Брати Руссо уточнили жанр «Першого месника 3»
15:15
Брати Руссо уточнили жанр «Першого месника 3»
Якщо фільм "Перший месник 2: Інша війна" був політичним трилером, то його продовження "Перший месник 3: Протистояння" є психологічним трилером. Як повідомляє видання ComicBook, таку характеристику картині дали її творці Ентоні Руссо і Джо Руссо.

"У політичному трилері акцент робиться на якісь сюжетні повороти, які визначають мотивації персонажів. У психологічному вся увага акцентується саме на героях і тих рішеннях, які вони приймають. Так що цей фільм як раз такого жанру, і його ключові моменти - це той чи інший вибір, який змушені робити персонажі. Це, як і зафіксовано в назві картини і створює конфліктні ситуації між близькими по суті людьми ", - прокоментував Джо Руссо.



За словами постановників, в епіцентрі конфлікту виявиться друг Стіва Роджерса Бакі Барнс. Але це буде зовсім не той герой, якого глядачі бачили в першому і другому фільмах. "Це абсолютно інша його версія. Зрештою, як можна знову стати нормальною людиною після того, як ти стільки років був повністю контрольованим вбивцею", - додав Ентоні Руссо.

Нагадаємо, що в картині знімалися Скарлетт Йоханссон, Том Холленд, Кріс Еванс, Елізабет Олсен, Роберт Дауні мл., Себастіан Стен, Пол Радд, Маріса Томей, Емілі ВанКемп, Чедвік Боузман і інші актори.
Переглядів: 644 | Додав: Elnino | Теги: кіно, Marvel, Брати Руссо, Перший месник 3, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |