RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Березень » 18 » Брати Руссо уточнили момент появи Людини-павука
01:08
Брати Руссо уточнили момент появи Людини-павука
Творці фільму "Перший месник 3: Протистояння" Ентоні Руссо і Джо Руссо прокоментували в інтерв'ю виданню Forbes появу Людини-павука в новому трейлері картини. За словами режисерів, вони спочатку планували представити нового героя саме таким чином.

"Ми вважали, що такий прийом буде абсолютно виправданим. Вважаємо, що він сподобається глядачам у фільмі, у нього ж дуже цікава партія в ньому", - сказали вони. Що ж стосується моменту появи Людини-павука в самому фільмі, то Ентоні Руссо сказав наступне: "Тут варто згадати, що цей фільм все-таки присвячений сутичці між Месниками, а у спайді немає багажу протиріч, яким обтяжені всі герої. Він з'являється в цій історії вже після кульмінації конфлікту, і це дозволяє йому зайняти абсолютно унікальну нішу в сюжетній лінії ".



Нагадаємо, що фільм буде випущений в світовий прокат на початку травня 2016 року. Ключові ролі в ньому виконали Скарлетт Йоханссон, Кріс Еванс, Елізабет Олсен, Роберт Дауні мл., Себастіан Стен, Пол Радд, Маріса Томей, Емілі ВанКемп, Чедвік Боузман і інші. Роль Пітера Паркера дісталася молодому актору Тому Холленду.

Надалі супергерой з'явиться як в сольних проектах студії Sony, так і в фільмах Marvel.
Переглядів: 674 | Додав: Elnino | Теги: Протистояння, Людина-павук, Marvel, новини, Ентоні Руссо, Джо Руссо | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |