RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Липень » 5 » Брати Руссо представлять нову версію фільму «Воїни»
20:45
Брати Руссо представлять нову версію фільму «Воїни»
Ентоні і Джо Руссо мають намір адаптувати культовий фільм "Воїни", що вийшов в 1979 році, в форматі годинного серіалу разом зі студією Paramount TV і потоковим сервісом Hulu. Творці фільмів про Першого месника представлять нову версію драми Уолтера Хілла, яка в свою чергу була знята за однойменним романом Сола Юріка. Їхня версія буде даниною поваги оригінальному фільму і представить власну унікальну порцію сексу, насильства і екшену. Над серіалом Руссо працюватимуть разом зі сценаристом Френком Болдуіном. Як повідомляє видання Deadline, крісло режисера на момент написання замітки ще вакантне.

Дія оригінального фільму розгорталося в 1979 році за часів, коли частини Нью-Йорка контролювалися злочинними угрупованнями, які проводили нескінченні війни один з одним. Харизматичний авторитет Сайрус хоче об'єднати банди, щоб спільними силами завоювати місто, однак, його вбивають. Одна з банд, Воїни, яка помилково звинувачена у вбивстві, повинна пробитися через все місто в свій квартал, поки решта банд ведуть за нею полювання.



Виконавчим продюсером серіалу призначений Лоуренс Гордон, який працював в оригінальній картині, а обов'язки продюсерів розділять між собою брати Руссо і Майк Ларокка.
 
Переглядів: 650 | Додав: Elnino | Теги: воїни, серіал, Брати Руссо, Hulu, новини, Paramount TV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |