RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Січень » 9 » Брати Руссо пообіцяли Людину-павука з нетрів
23:26
Брати Руссо пообіцяли Людину-павука з нетрів
Людина-павук, яка буде представлена глядачам у фільмі "Перший месник 3: Протистояння" буде істотно відрізнятися від супергероя, у виконанні Тобі Магуайра і Ендрю Гарфілда. Про це розповіли в інтерв'ю виданню Comic Book постановники картини Ентоні Руссо і Джо Руссо.

При цьому відмінності не будуть обмежуватися лише віком виконавця титульної ролі. "Згадайте будинок, в якому жив Тобі Магуайр у фільмі" Людина-павук "Сема Реймі. Це були дуже дорогі будинки. Адже персонаж живе в Нью-Йорку зі своєю тіткою з доходом нижче середнього. Де б вони жили в дійсності? Як би виглядало їхнє житло? Де вони взагалі можуть дозволити собі жити? Ми задали самі собі всі ці питання і спробували представити найбільш логічний і реалістичний сценарій ", - прокоментували постановники, відмовившись уточнити деталі.



Брати Руссо також не уточнили, чи побачать глядачі нового Людину-павука в трейлерах фільму до його прем'єри, пославшись на заборону давати роз'яснення такого роду. Нагадаємо, що у фільмі "Перший месник 3" роль Пітера Паркера зіграв актор Том Холленд. Ключові ролі також зіграли Скарлетт Йоханссон, Кріс Еванс, Елізабет Олсен, Роберт Дауні мл., Себастіан Стен, Пол Радд, Маріса Томей, Емілі ВанКемп, Чедвік Боузман та інші актори. Прем'єра відбудеться в травні 2016 року.
Переглядів: 748 | Додав: Elnino | Теги: Людина павук, новини, Ентоні Руссо, Джо Руссо | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |