RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Березень » 21 » Брати Руссо не зніматимуть іншу версію «Мисливців за привидами»
11:54
Брати Руссо не зніматимуть іншу версію «Мисливців за привидами»
Брати Ентоні Руссо і Джо Руссо більше не пов'язані з франшизою "Мисливці за привидами", і ніякого альтернативного продовження популярної серії в осяжному майбутньому не передбачається. Про це розповіли самі режисери в інтерв'ю виданню Forbes.

"Був час, коли Пол Фейг вів переговори з Sony про" Мисливців за привидами ", і ми також були залучені до таких переговорів. У підсумку саме він уклав угоду, і тільки його світ" Мисливців за привидами "залишився єдиним для Sony. А коли ми взяли на себе відповідальність за "Месників 3", ми автоматично вибули з з процесу розвитку проекту Sony ", - сказали вони.



Відзначимо, що інформація про участь братів Руссо в роботі над якимось альтернативним продовженням "Мисливців за привидами", яке б більшою мірою задовольнило запити фанатів серії, з'явилася в березні 2015 року.

Стверджувалося, що для реалізації цього проекту студія Sony Pictures навіть створила виробничу компанію під назвою Ghostcorps, Займатися розвитоком франшизи повинні були творці оригінальних "Мисливців за привидами" Айван Рейтман і Ден Ейкройд. Передбачалося, що зйомки стартують влітку 2016 року, а серед можливих виконавців головних ролей називалися Чаннінг Татум і Кріс Претт.
Переглядів: 736 | Додав: Elnino | Теги: Пол Фейг, кіно, Мисливці за привидами, новини, Брати Руссо | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |