RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Серпень » 6 » Брати Коени адаптують «Брудні гроші» для великого екрану
11:14
Брати Коени адаптують «Брудні гроші» для великого екрану
Як стало відомо виданню Deadline, Джоел і Ітан Коени («Всередині Л'ювіна Девіса») приступлять до адаптації кримінального роману Росса Макдональда «Чорні гроші» (в іншому варіанті - «Брудні гроші»), права на екранізацію якого придбала студія Warner Bros. Також дует фільммейкеров претендує і на те, щоб згодом очолити зйомки фільму. Продюсуванням проекту займеться Джоел Сілвер.

Твір прославленого майстра нуарних детективів входить в серію про пригоди приватного слідчого Лью Арчера. Героя наймає хлопець, якого недавно кинула дівчина, з однією єдиною метою - знайти компромат на її нового французького залицяльника. Арчер береться за справу, яка здається лише розбірками колишніх коханих. Але розслідування приймає несподіваний оборот, коли з'ясовується, що таємничий іноземець загадковим чином пов'язаний з самогубством семирічної давності і картковими боргами ...

Перша поява Лью Арчера на екранах (правда, під ім'ям Лью Харпер) відбулася в 1966 році в стрічці «Харпер», де персонажа зіграв Пол Ньюман. А в 70-ті роки герой романів Макдональда навіть отримав власний серіал під назвою «Арчер» (Archer).



Брати Коени недавно завершили зйомки свого нового фільму «Аве, Цезар!», В акторський склад якого увійшли Джордж Клуні, Ченнінг Татум, Скарлетт Йоханссон і Джона Хілл.
Переглядів: 677 | Додав: Elnino | Теги: Чорні гроші, Брудні гроші, Брати Коени, фільм, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |