RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Серпень » 5 » Брати Дюплассі знімуть нову комедію для HBO
17:27
Брати Дюплассі знімуть нову комедію для HBO
Брати Джей і Марк Дюплассі ( "Звірі.", "Єдність") повертаються на HBO. Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, кабельний канал замовив виробництво комедійного серіалу в форматі антології "Room 104".

Дія в телепроекті "Room 104" відбувається в одному з номерів звичайної американського готелю і розповідає історії різних постояльців, які заселяються в номер в кожному епізоді. Виробництво почнеться пізніше в поточному році, а дебют відбудеться в 2017-му. Брати Дюпласі виступлять шоураннерами комедії і розділять обов'язки виконавчих продюсерів з Ксан Аранда. Сідні Флайшманн виступить продюсером.



"Джей і Марк Дюплассі - два з наших найпродуктивніших талановитих партнерів, - сказав в офіційній заяві президент HBO programming Кейсі Блойз. - Ми з нетерпінням чекаємо, що у них вийде зробити з цієї унікальної концепції".

У своїй промові брати сказали наступне: "Ми були свідками різних подій в сумнівних мотелях і першокласних готелях на міжнародних курортах, але багато років були зачаровані смішними, дивними, сумними, страшними і абсурдними речами, що відбуваються в мережевих корпоративних готелях поблизу аеропорту. Про це і буде "Room 104" ... про пошук магії в чомусь на перший погляд повсякденному ".

 
Переглядів: 1113 | Додав: Elnino | Теги: Room 104, сеірал, HBO, комедія, Брати Дюплассі, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |