RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Серпень » 30 » Брайс Даллас Ховард зіграє в драмі про золотошукачів
16:44
Брайс Даллас Ховард зіграє в драмі про золотошукачів
Брайс Даллас Ховард приєдналася до акторського складу фільму "Золото", який знімає сценарист "Сиріани" Стівен Гехан. Про це повідомляє видання Comingsoon.

Сюжет картини буде будуватися навколо сучасного шукача пригод і мрійника, який вірить у свою щасливу зірку. Разом зі своїм другом-геологом, він вирушає на пошуки покладів золота в джунглях Індонезії. Головні ролі зіграють Меттью МакКонахі і Едгар Рамірез. Брайс Даллас Ховард зіграє подругу головного героя, яка завжди підтримувала його в самих божевільних починаннях, але її відданість піддасться серйозному випробуванню під час подорожі по Індонезії. У проекті також задіяні актори Корі Столл, Стейсі Кіч, Брюс Грінвуд і Тобі Кеббелл.

Зйомки картини вже стартували в штаті Нью-Мексико, а потім знімальна група переміститься до Таїланду і Нью-Йорку. Дата прем'єри поки не уточнюється.



Нагадаємо, що в 2015 році глядачі могли побачити Брайс Даллас Ховард у картині "Світ Юрського періоду", яка стала найкасовішим кінопроектом року. Актриса погодилася зіграти і в продовженні фільму, яке буде представлено глядачам в 2018 році. У 2016 році Ховард також з'явиться на екранах у картині "Дракон Піта".
Переглядів: 547 | Додав: Elnino | Теги: золото, фільм, новини, Брайс Даллас Ховард | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3595
Міні чат
200
Copyright © 2015 |