RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Березень » 31 » Брайана Кренстона покликали в ремейк трагікомедії «1+1»
10:36
Брайана Кренстона покликали в ремейк трагікомедії «1+1»
Брайан Кренстон і Кевін Харт ведуть переговори про участь в американському ремейку популярної французької трагікомедії "1 + 1", яку збирається знімати студія Weinstein Co. Про це повідомляє видання Variety.

Постановником картини, заснованої на сценарії Пола Фейга, призначений Саймон Кертіс. В оригіналі 2011 року сюжет будувався навколо паралізованого аристократа, що наймає в якості помічника молодого чоловіка з іммігрантських передмість Парижа. Поступово робочі відносини переростають в дружбу. Головні ролі зіграли Франсуа Клюзе і Омар Сі. Для останнього участь в "1 + 1" стала перепусткою до Голлівуду.

Виробничий бюджет проекту склав всього 12 мільйонів доларів, а його світові збори перевищили 400 мільйонів доларів, що дозволило йому стати одним з найуспішніших французьких фільмів в історії.



Студія Weinstein Co. придбала права на зйомки ремейку незабаром після виходу "1 + 1" в прокат. Очікується, що зйомки стартують вже влітку 2016 року. Можливий прокатний графік картини на момент написання даної замітки не уточнювався.

Що стосується Брайана Кренстона, то в 2016 році глядачі зможуть побачити актора в картині "До самого кінця", в якій йому довелося зіграти президента США Ліндона Джонсона.
Переглядів: 688 | Додав: Elnino | Теги: кіно, ремейк, Кевін Харт, Брайан Кренстон, новини, Weinstein Co, 1+1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7385
Міні чат
200
Copyright © 2015 |