RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Травень » 3 » Брайан Сінгер пояснив колір і розмір Апокаліпсиса
15:55
Брайан Сінгер пояснив колір і розмір Апокаліпсиса
Брайан Сінгер в розлогому інтерв'ю виданню IGN відповів на критику фанатів коміксів з приводу побаченого в трейлерах його фільму "Люди Ікс: Апокаліпсис". Зокрема, режисер прокоментував претензії до розміру головного антагоніста і його кольору.

"Ось мені тут кажуть:" Він дуже маленький ". Скажу вам, що я чув таку ж нісенітницю, коли взяв актора зростом більше шести футів на роль Росомахи, який в оригіналі п'ять з невеликим. Звичайно, я міг його зробити гігантом, або просто найняти якогось атлета з вражаючими фізичними даними, який не міг би грати. Але в дійсності серед його численних здібностей, а він у нас і розмір змінює в деяких епізодах, є дуже важлива - здатність до переконання. адже це дуже важливо, щоб він міг спілкуватися зі своїми послідовниками на їх рівні. Ну, і цю роль повинен був грати актор з талантом Оскара, адже він просто фантастичний ", - сказав Сінгер.



Що стосується кольору Апокаліпсису, постановник підтвердив, що "він буде абсолютно синій". За його словами, ранні знімки зі знімального майданчика, опубліковані журналом Empire, створили помилкове враження, що в одязі антагоніста будуть переважати рожеві відтінки. "Це відбувалося ще до завершення всіх спецефектів і кольорокорекції", - додав він.
 
Переглядів: 706 | Додав: Elnino | Теги: кіно, новини, Апокаліпсис, Брайан Сінгер, Люди ікс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |