RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Вересень » 18 » Брайан Сінгер екранізує «20000 льє під водою»
08:46
Брайан Сінгер екранізує «20000 льє під водою»
Наступним режисерським проектом Брайана Сінгера ("Люди Ікс: Дні минулого майбутнього")стане екранізація роману знаменитого французького письменника-фантаста Жуля Верна "20000 льє під водою". Про це сам постановник повідомив на своїй офіційній сторінці в Instagram.

Він опублікував знімок першої сторінки сценарію картини, супроводивши її коментарем такого змісту: "Сьогодні мені виповнилося 50 років (хто б міг подумати), і я тільки що закінчив полірувати сценарій свого наступного фільму. Історія, яку я хотів розповісти з дитинства. Обіцяю, що це буде найбільш епічна і емоційна пригода всіх часів. Пригода, яка дуже дорога мені ".



Режисер також підкреслив, що він дуже задоволений своїм останнім фільмом "Люди Ікс: Апокаліпсис", який буде випущений в прокат в 2016 році. Сінгер не уточнив, яка студія буде фінансувати його картину, і чи є у нього приблизний список претендентів на ключові ролі.

Відзначимо, що в останні роки компанія Walt Disney намагалася екранізувати "20000 льє під водою". Один час постановником фільму значився Девід Фінчер, а виконавцем головної ролі Бред Пітт, але в підсумку обидва вони відмовилися від участі. Цілком можливо, що Сінгер має на увазі саме цей варіант екранізації.

Переглядів: 559 | Додав: Elnino | Теги: фільм, новини, Брайан Сінгер, 20000 льє під водою | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |