RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Вересень » 30 » Брайан Остін Грін попросив фінансової підтримки у Меган Фокс
14:55
Брайан Остін Грін попросив фінансової підтримки у Меган Фокс
Голлівудський актор Брайан Остін Грін, що знаходиться в процесі розлучення з Меган Фокс ("Підлітки-мутанти. Черепашки-ніндзя") попросив фінансової допомоги у своєї тепер уже колишньої дружини. Про це свідчать шлюборозлучні документи, що потрапили в розпорядження кореспондентів видання TMZ.

Сума, на яку збирається претендувати актор, не уточнюється, Як можливу причину, що спонукала його скористатися допомогою колишньої дружини, називається відсутність постійної роботи. Останній раз на момент написання даної замітки Брайан Остін Грін був на знімальному майданчику в 2014 році. Після серйозної автомобільної аварії, що сталася в грудні 2014 року, у нього почалися запаморочення, які серйозно ускладнили його професійну діяльність.



Нагадаємо, що підтверджена інформація про прийдешнє розлучення акторів, з'явилася в серпні 2015 року, хоча анонімні джерела в оточенні пари говорили про якісь непереборні розбіжності приблизно за півроку до цього. Стверджувалося, що ініціатором розриву стала Меган Фокс.

У загальній складності роман Фокс і Остіна Гріна тривав 11 років. Актори вступили в офіційний шлюб в 2010 році на Гаваях. У колишнього подружжя двоє дітей - сини Ной і Боді, яким на момент написання даної замітки було два роки і 19 місяців, відповідно.
Переглядів: 646 | Додав: Elnino | Теги: кіно, Меган Фокс, розлучення, новини, Брайан Остін Грін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |