RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Травень » 10 » Брайан Кренстон зіграє в антології про Філіпа К. Діка
23:30
Брайан Кренстон зіграє в антології про Філіпа К. Діка
Компанія Sony Pictures Television і британський канал Channel 4 оголосили про спільне створення оригінальної драми "Electric Dreams: The World of Philip K. Dick", заснованої на розповідях знаменитого письменника-фантаста Філіпа К. Діка. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Написанням сценарію до Десятисерійної антології займуться Рональд Д. Мур ( "Зоряний крейсер" Галактика "," Місія нездійсненна 2 ") і Майкл Діннер (" Правосуддя "). Обидва розділять обов'язки виконавчих продюсерів з Брайаном Кренстоном (" Пуститися берега "," Трамбо "), який також зіграє одну з головних ролей в майбутньому серіалі.

Кожен епізод буде окремою драматичною історією, створеною для міжнародної аудиторії глядачів творчою командою британських і американських сценаристів. У серіалі буде представлено пророче бачення його робіт, серед яких "Людина у високому замку", "Помутніння" і роман "Чи мріють андроїди про електроовець?", Що ліг в основу хіта Рідлі Скотта "Той, що біжить по лезу бритви".



"Немов наелектризований сон стає реальністю, - прокоментував новину Кренстон. - Ми в захваті від думки, що зможемо дослідити і детально зупинитися на актуальні теми, підняті в приголомшливих роботах цього літературного генія".

Прем'єра драми відбудеться на каналі Channel 4 в Великобританії, а всесвітньою дистрибуцією займеться студія-виробник Sony Pictures Television.
Переглядів: 639 | Додав: Elnino | Теги: серіал, Channel 4, Брайан Кренстон, Філіп К. Дік, антологія, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3595
Міні чат
200
Copyright © 2015 |