RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Жовтень » 11 » Брайан Кренстон хоче зіграти лиходія у фільмах Marvel
14:51
Брайан Кренстон хоче зіграти лиходія у фільмах Marvel
Брайан Кренстон ("Пуститися берега")мріє зіграти лиходія в одному з фільмів студії Marvel. Про це популярний актор розповів в інтерв'ю британському виданню Metro під час міжнародного кінофестивалю в Лондоні.

За твердженням Кренстона, він не претендує на класичних лиходіїв з коміксів. "Нехай це буде абсолютно новий персонаж. Не знаю, що мені доведеться зробити, але впевнений, що це буде щось по-справжньому огидне", - пожартував він.

Відзначимо, що ім'я Кренстона не раз згадувалося у зв'язку з перспективними кінопроектами. Зокрема, акторові була запропонована роль антагоніста в картині "Зоряний шлях 3". Проте всім цим планам не судилося збутися через щільний знімальний графік Кренстона і його зобов'язань перед іншими студіями.



Нагадаємо також, що на початку жовтня 2015 компанія Walt Disney представила оновлений прокатний графік фільмів, виробництвом яких будуть займатися підпорядковані їй студії. У ньому, зокрема, значаться декілька поки ще безіменних проектів студії Marvel, які повинні бути випущені в прокат до 2020 року.

Що стосується Брайана Кренстона, то в 2015 році глядачі могли побачити актора в драмі під назвою "Трамбо", що розповідає про так зване "полювання на відьом", що розгорнулося в Голлівуді в середині 20-го століття.
Переглядів: 454 | Додав: Elnino | Теги: Брайан Кренстон, Marvel, фільм, новини, Лиходій | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |