RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Серпень » 30 » Брайан Фуллер сподівається на продовження історії «Ганнібала» в кіно
16:52
Брайан Фуллер сподівається на продовження історії «Ганнібала» в кіно
Творець драматичного серіалу "Ганнібал" Брайан Фуллер сподівається, що одного разу історія, розказана в трьох сезонах шоу каналу NBC, завершиться повнометражним фільмом. Про це Фуллер заявив в інтерв'ю виданню The Hollywood Reporter. Увага, можливі спойлери.

Зокрема Фуллер сказав наступне: "Виконавчий продюсер Марта Де Лаурентіс вивчає питання фінансування фільму. Я все ще сподіваюся, що якимось чином у нас вийде доказати історію. У романі" Ганнібал "є дещо, що ніколи не було втілено в адаптаціях , і я б хотів дослідити це разом з Уіллом Грехемом (Х'ю Денсі) і Ганнібалом Лектером (Мадс Міккельсен). Сподіваюся, що одного разу, нехай це буде через рік ... через два ... ми зможемо повернутися до цієї історії. Мені здається, якщо Уїлл Грехем вцілів у фіналі третього сезону, його найцікавіша глава ще попереду ".



На питання, чи думав він про те, яка актриса могла б виконати роль Кларісси Старлінг, Фуллер як приклад назвав Еллен Пейдж. "Є два варіанти. Якщо ви хочете слідувати традиційним шляхом, Еллен Пейдж - те, що треба. Вона приголомшлива актриса і володіє багатьма якостями, які продемонструвала свого часу Джоді Фостер, але в той же час, в ній, як в актрисі, є своя унікальність. Так що, це перший варіант. Але я впевнений, що по-справжньому буде цікаво взяти на цю роль не білу актрису і використовувати расову відміну як визначальний чинник в характері персонажа ".

Нагадаємо, що в суботу, 29 серпня 2015 року, на каналі NBC відбулася демонстрація фінального епізоду третього заключного сезону серіалу "Ганнібал".
Переглядів: 508 | Додав: Elnino | Теги: серіал, кіно, Ганнібал, новини, Брайан Фуллер | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |