RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Квітень » 4 » Бокс-офіс США все ще вірить в справедливість
15:25
Бокс-офіс США все ще вірить в справедливість
У минулий вікенд (1-3 квітня) ситуація в топі-5 північноамериканського бокс-офісу зазнала незначних змін, і трійка лідерів залишилася колишньою.

В кінотеатрах США увагою більшості глядачів володіють Людина зі сталі і страж Готема. Блокбастер Зака ​​Снайдера «Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості» завершив вихідні з результатом $ 52,4 млн, довівши свою домашню касу до суми $ 261,5 млн. У світовому прокаті, з урахуванням зборів в США, фільм Снайдера зібрав з кіноманів $ 682,9 млн.

Однак не все виглядає для стрічки настільки райдужно - скорочення глядацької аудиторії в другий тиждень прокату склало значні 68,4%. І тепер журналісти вже з меншим оптимізмом пишуть про те, що «На зорі справедливості» досягне заповітної позначки в $ 1 млрд. Багато хто стверджує, що низькі оцінки з боку глядачів і критиків (рейтинг B на сайті CinemaScore) істотно вплинули на бажання американців на власні очі побачити протистояння супергероїв з коміксів DC.



Якщо Бетмен і Супермен вже починають переживати за свої позиції в бокс-офісі, то мешканці Зоотрополіса все ще не здаються перед обличчям навіть таких сильних конкурентів. Однойменна анімаційна стрічка за минулий тиждень втратила всього 16,7% аудиторії, і нагородою їй стали $ 20 млн. Домашня каса фільму на даний момент складає $ 275,9 млн, а його результати в світовому прокаті вражають - $ 787,6 млн. Якщо так піде і далі, то творіння Disney може стати десятим анімаційним проектом, який зумів в США заробити більше $ 300 млн.



На третьому місці в топі-5 залишилася комедія «Моє велике грецьке весілля 2», що поповнила свою скарбничку ще на $ 11,1 млн. Сиквел відправився на екрани майже через 15 років після виходу оригіналу, але якщо перша частина була не тільки успішна в бокс- офісі, а й заслужила схвальні відгуки критиків, то друга злегка розчаровує. За словами рецензентів, над великою грецької сім'єю, що живе в Чикаго, все ще можна сміятися, але самі жарти у творців картини вийшли не особливо оригінальними. При цьому стрічка Кірка Джонса, за результатами двох тижнів, може похвалитися сумою $ 36,5 млн.



На четверту позицію пробився новачок прокату - картина «Бог не помер 2», що зуміла зібрати $ 8,1 млн. У фільмі Харольда Кронка змішалися судова і релігійна драми. За сюжетом, вчителька старших класів на уроці про Мартіна Лютера Кінга пояснює його переконання з точки зору християнства, за що керівництво школи звільняє її, і головна героїня вирішує опротестувати це рішення в суді. Фільм Кронка зачіпає питання існування Бога, а також поділу релігійного та цивільного життя. Рецензенти відзначають, що, на відміну від більшості інших проектів схожої тематики, стрічка «Бог не помер 2» дуже наполегливо намагається достукатися до невіруючих глядачів.



І замикає п'ятірку кращих ще одна релігійна драма - «Чудеса з небес». Фільм Патрісії Рігген відрізняється від свого сусіда по топу-5 тим, що присвячений не стільки вірі в Бога, скільки пошуку чудес в повсякденному житті. Третій тиждень в прокаті принесли картині $ 7,6 млн, а всього в її скарбничці вже зібрано $ 46,8 млн.

 
Переглядів: 808 | Додав: Elnino | Теги: бетмен проти супермена, Зоотрополіс, новини, Чудеса з небес, касові збори, Бог не помер 2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7385
Міні чат
200
Copyright © 2015 |