RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Жовтень » 10 » Бокс-офіс США проїхався в поїзді з Емілі Блант
21:34
Бокс-офіс США проїхався в поїзді з Емілі Блант
Минулий вікенд (7-9 жовтня) в північноамериканському бокс-офісі завершився цілком очікувано - перше місце фінансового рейтингу дісталося трилеру «Дівчина у потягу», який ще задовго до виходу на екрани отримав порівняння з «Загубленою» Девіда Фінчера.

Однак вже перші підсумки бокс-офісу говорять про те, що картині Тейта Тейлора навряд чи вдасться повторити успіх «Загубленої». Так, як дебютний тиждень приніс «Дівчині в поїзді» $ 24,7 млн, у той час як стрічка Фінчера в цей же період заробила на старті $ 37,5 млн. За межами США фільм Тейлора отримав в свій актив $ 16,5 млн, і, з огляду на бюджет в $ 45 млн, в прокаті він напевно окупиться.

Але якщо кількісний результат «Дівчини у потязі» можна розцінювати як успішний, то відгуки йдуть не на користь трилера. Окремі рецензенти знайшли чимало плюсів в картині, порівнявши її за атмосферою з роботами Хічкока. Похвалу на свою адресу заслужила і Емілі Блант, яка виконала в стрічці головну роль. Однак більшість критиків все ж наполягає на тому, що фільм вийшов досить затягнутим і не йде ні в яке порівняння з оригінальною книгою Поли Хокінс, яка тримає читача в постійній напрузі.

Уже в ці вихідні «Дівчині в поїзді» доведеться відстоювати лідерство в боротьбі з ще одним фільмом, розрахованим на дорослу аудиторію, - трилером «Розплата» з Беном Аффлеком в головній ролі.



Картина Тейлора, до слова, виявилася єдиним новачком тижня, що зуміли пробитися в п'ятірку кращих. На другу позицію опустилося фентезі Тіма Бертона «Дім дивних дітей Міс Сапсан». На вихідних аудиторія фільму просіла майже на 50%, а в його актив вирушили додаткові $ 15 млн. Зараз в домашньому прокаті у стрічки є $ 51,1 млн, але більшу віддачу творіння Бертона отримало все ж за межами США, де заробило$ 94 млн.

В цілому, «Дім дивних дітей» заслужив непогані відгуки від критиків і глядачів, але вони все ж чекали від Бертона більшого. Деякі рецензенти відзначили, що режисер нібито стримував себе, боячись переборщити з дивацтвами, яких в стрічці і так знайдеться чимало. В результаті у Бертона вийшов хороший фільм, але не такий похмурий і забавний, як сподівалися прихильники його творчості.



Третю сходинку в топі-5 зайняла драма Пітера Берга «Глибоководний горизонт». Фільм з Марком Уолбергом в головній ролі хоч і зібрав безліч похвальних відгуків, але такими ж успіхами в фінансовому плані похвалитися не може. На минулих вихідних в його скарбничку додалося $ 11,8 млн, а загальний результат за два тижні перебування в кінотеатрах становить $ 38,5 млн. Всього ж в світовому прокаті з урахуванням домашніх зборів картина зібрала $ 66,3 млн, і ця сума - лише половина того , що було витрачено на зйомки.



На четвертому місці розташувався вестерн «Чудова сімка» - вихідні він завершив з результатом $ 9,2 млн. Разом за три тижні в прокаті стрічка Антуана Фукуа зібрала $ 75,9 млн, але її аудиторія продовжує стрімко зменшуватися, а стримані відгуки тих, хто встиг подивитися фільм, не додають йому привабливості в очах кіноманів.



Зуміли утриматися в п'ятірці кращих «Лелеки» - анімаційна стрічка поповнила свою скарбничку на $ 8,5 млн. Таким чином, в США мультик Дага Світленда і Ніколаса Столлера заробив $ 50,1 млн, а завдяки заокеанським глядачам його загальні досягнення перевищують позначку в $ 100 млн.

Переглядів: 725 | Додав: Elnino | Теги: Лелеки, США, новини, Дім дивних дітей Міс Сапсан, касові збори, Дівчина у потягу | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |