RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Травень » 16 » Бокс-офіс США продовжує воювати з супергероями
16:53
Бокс-офіс США продовжує воювати з супергероями
За минулі вихідні (13-15 травня) ситуація в бокс-офісі США кардинально не змінилася - творіння студії Disney, як і раніше займають верхні рядки топ-5. Дебютанти прокату теж не осоромилися і зуміли пробитися до п'ятірки кращих.

Перше місце, за результатами минулого вікенду, залишилося за блокбастером «Перший месник: Протистояння», який заробив $ 72,6 млн, і зараз у кіномікса в скарбничці є $ 295,9 млн. Фільм позбувся майже 60% глядацької аудиторії за тиждень і за цим показником його можна порівняти з «Ерою Альтрона». Дистриб'ютори пророкують «Громадянці» близько $ 430 млн в домашньому прокаті.

Світові збори стрічки складають на даний момент $ 940,9 млн, і тепер 13 екранізацій коміксів Marvel в цілому можуть похвалитися небувалим досягненням - вони принесли мишачому дому більше $ 10 млрд.



За «Протистоянням» в топі-5 розташувалася «Книга джунглів», якій навіть в п'ятий прокатний тиждень вдалося привернути увагу аудиторії. Втративши всього 28% глядачів, картина Джона Фавро завершила вікенд з результатом $ 17,8 млн, довівши загальну домашню касу до суми $ 311,8 млн. «Книга джунглів» - другий фільм Disney після «Зоотрополіса», який зумів в США подолати позначку в $ 300 млн.



Третє місце фінансового рейтингу дісталося драматичному трилеру «Фінансовий монстр», який в свої перші вихідні розорив глядачів на $ 15 млн. Картина Джоді Фостер викликала змішані почуття у критиків. До перегляду фільму глядача, як мінімум, можуть спонукати зірки Джордж Клуні, Джулія Робертс і Джек О'Коннелл. 

Рецензенти похвалили роботу сценаристів і режисера, але все ж відзначили, що «Фінансовому монстру» не вистачає родзинки. За їх словами, надто багатообіцяючий фільм після перегляду сприймається не як шедевр, а як звичайна драма з елементами трилера.



На четверту сходинку вдалося вскочити ще одному новачку прокату - хоррору «Темрява». Мабуть, далося взнаки відсутність конкуренції в сегменті, але стрічка Грега Макліна, що має на сайті CinemaScore гнітючий рейтинг С, а на Rotten Tomatoes - 0%, заробила $ 5,2 млн. Критики визнали картину гідної уваги лише завдяки грі Кевіна Бейкона і Ради Мітчелл, а в усьому іншому «Темрява» - шаблонний низькобюджетний фільм жахів, які студія Blumhouse Productions штампує останні кілька років.



Замикає огляд північноамериканського бокс-офісу комедія «Нестерпні леді», яка додала до своєї скарбнички $ 3,3 млн. Збори фільму Геррі Маршалла ненабагато перевищують його бюджет ($ 28,8 млн проти $ 25 млн), а аудиторія картини знижується катастрофічними темпами. За минулі вихідні вона втратила майже 71% глядачів, а на наступному тижні комедію з п'ятірки кращих напевно потіснять більш сильні конкуренти в особі злих пташок, набридливих сусідів і славних хлопців.

Переглядів: 790 | Додав: Elnino | Теги: Книга джунглів, касові збори, Протистояння, Фінансовий монстр, Темрява, новини, Перший месник | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |