RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Липень » 18 » Бокс-офіс США: мисливці не спіймали удачу за хвіст
14:52
Бокс-офіс США: мисливці не спіймали удачу за хвіст
Минулий в США тиждень не був багатий прем'єрами - в широкий прокат вийшли лише нові «Мисливці за привидами» і «Афера під прикриттям». Остання завершила вихідні за межами топ-5, а ось бійцям з нечистю довелося конкурувати з лідерами попереднього вікенду.

На превеликий жаль для жіночої компанії мисливиць, північноамериканським глядачам ближче все ж виявилися домашні вихованці, які під час відсутності господарів провертають свої хитрі справи. Картина «Секрети домашніх тварин» заробила додаткові $ 50,6 млн і тепер є власницею чималої суми в $ 203,1 млн.

Мабуть, відвідувачам кінотеатрів сподобалася історія про те, як кішки, собачки і інші пухнасті домочадці закочують вечірки, викрадають автомобілі і плетуть інтриги. Однак фільм Кріса Рено і Ярроу Чейні не тільки про це - він вчить і дітей, і дорослих цінувати тварин і шанобливо до них відноситься. Так що, крім комічних ситуацій і жартів, режисерам вдалося вмістити в сюжет кінострічки ще й мораль.



«Мисливці на привидів» в свій прем'єрний вікенд розбагатіли на $ 46 млн. В цілому, саме такі суми дистриб'ютори передрікали фільму Пола Фіга. Примітно, що подібний результат - поки найкращий у кар'єрі як самого режисера, так і Мелісси МакКарті, якщо судити за зборами в перші вихідні. Згідно реалістичним прогнозам, домашній прокат для мисливиць завершиться в районі $ 135-145 млн, при тому що на створення стрічки було витрачено $ 144 млн. На світовій арені у картини є поки $ 19,1 млн, але їй ще належить дебютувати в ряді країн.

Задовго до виходу перезавантаження в сторону її творців сипалися докори, однак перегляд стрічки змусив частину глядачів відкинути забобони і змінити свою точку зору. У підсумку «Мисливці за привидами» отримали на сайті CinemaScore непогану оцінку B +. Критики вважали за краще розділитися на два табори: одні так і залишилися при думці, що фільм Фіга нічого нового в культову франшизу привнести не зможе, а другі були не настільки категоричні.

За їх словами, нові мисливці за привидами - цілком самодостатні панянки, які жодним чином не є жіночими копіями своїх попередників, та до того ж ще і відрізняються невичерпним почуттям гумору. Картина 1984 року, безсумнівно, залишається класикою, але Полу Фігу вдалося зняти фільм більш смішний і лякаючий.



Решта проектів з топу-5 заробили куди менше, ніж переможці тижня. Так, «Тарзан. Легенда »отримав в своє розпорядження ще $ 11,1 млн. З загальним результатом $ 103,1 млн стрічка Девіда Йетса може похвалитися тим, що увійшла в число фільмів, які зуміли в домашньому прокаті подолати $ 100-мільйонну відмітку. Але навряд чи цей факт втішить студію Warner Bros., яка витратила на зйомки блокбастера $ 180 млн.



Трохи від сина джунглів відстала рибка Дорі. Правда, їй, на відміну від Тарзана, є чим похвалитися - завдяки заробленим в минулі вихідні $ 11 млн і загальному досягненню в $ 445,5 млн, мультик «У пошуках Дорі» тепер по праву вважається найбільш касовою анімаційною стрічкою в прокаті США за всю історію бокс -Офісу. Творіння Ендрю Стентона і Енгуса МакЛейна залишило за бортом другого «Шрека» і «Короля Лева».



І замикає п'ятірку кращих комедія «Весільний погром». За вікенд веселі брати і їх новоспечені подружки назбирали ще $ 7,5 млн, і тепер їх скарбничка налічує $ 31,3 млн, що в цілому непогано, враховуючи $ 33-мільйонний бюджет фільму Джейка Зіманського.



Поточний тиждень північноамериканського прокату видасться більш цікавим - до прем'єри готуються блокбастер «Стартрек: Нескінченність» і черговий мультик франшизи «Льодовиковий період», і кожен з них готовий поборотися за пальму першості в бокс-офісі.
Переглядів: 937 | Додав: Elnino | Теги: Тарзан, Мисливці на привидів, новини, Секрети домашніх тварин, касові збори | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7384
Міні чат
200
Copyright © 2015 |