RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Січень » 19 » Бокс-офіс Північної Америки під прицілом «Снайпера»
14:09
Бокс-офіс Північної Америки під прицілом «Снайпера»
Представляємо вашій увазі огляд бокс-офісу Північної Америки за період з 16 по 18 січня.

За результатами минулого тижня лідером американського прокату стала біографічна військова драма «Снайпер» від режисера Клінта Іствуда. Примітно, що картина вийшла в обмежений прокат ще чотири тижні тому, але своїм повноцінним дебютом відзначилася тільки на минулих вихідних, заробивши неймовірні $ 91 млн.

Між іншим, це був найкращий старт серед усіх номінантів на заповітний «Оскар». Нагадаємо, що творіння Іствуда недавно отримало цілих шість номінацій, що напевно сприятливо позначиться на його зборах в кінотеатрах.



На другій позиції опинився новачок прокату - комедійна мелодрама Джеремі Гареліка «Шафер напрокат». Фільм дебютував з результатом $ 21 млн - цілком звичайно для проектів Кевіна Харта, хоча його найбільш успішна «Спільна поїздка» ($ 41,5 млн) так і залишилася поза досяжністю. За оцінками фахівців, до кінця свого домашнього прокату картина повинна заробити не менше $ 55 млн.



У трійку лідерів прорвалася сімейна комедія «Пригоди Паддінгтона» від режисера Пола Кінга. Стрічка дебютувала в прокаті з результатом $ 19,3 млн. Відзначимо, що картина отримала відмінні відгуки на Rotten Tomatoes (98%) і CinemaScore («А»), що повинно гарантувати проект виручку більше $ 70 млн.



Аж на четверту позицію спустився лідер минулого огляду - французький гостросюжетний бойовик «Заручниця 3» від режисера Олів'є Мегатона. Картина поступилася конкурентам 64% своєї аудиторії, заробивши на другому тижні ще $ 14 млн. Всього ж фільм зібрав в американському прокаті майже $ 63 млн.



Замикає наш огляд американського бокс-офісу історична біографічна драма «Сельма» від режисера Аві Дюверне. За минулий вікенд картина просіла на 26%, принісши своїм творцям ще $ 8,3 млн. У цілому фільм заробив у США вже більше $ 25 млн.

 
Переглядів: 539 | Додав: Elnino | Теги: снайпер, бокс-офіс, касові збори, Північна америка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |