RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Серпень » 3 » Блокбастер «Місія нездійсненна 5» стартував краще очікуваного
15:25
Блокбастер «Місія нездійсненна 5» стартував краще очікуваного
За минулі вихідні (31 липня - 2 серпня) в бокс-офісі США з'явилися нові лідери, які відтіснили в нижню частину списку Скотта Ленга в суперкостюмамі, маленьких жовтих мандрівників і піксельних інопланетян.

Пригодницький бойовик Крістофера Маккуорі «Місія нездійсненна: Нація ізгоїв», що стартував в американському прокаті 31 липня, всупереч прогнозам, зібрав за прем'єрний вікенд вражаючу суму - $ 56 млн в 3956 кінотеатрах країни. Це третя за зборами прем'єра за участю Тома Круза, яка поступилася тільки «Війні світів» ($ 64,9 млн.) і проекту «Місія нездійсненна 2» ($ 57,8 млн., так що сиквел при подібному розкладі - питання вирішене. Попередній фільм франшизи, «Місія нездійсненна: Протокол Фантом», в одному тільки американському прокаті зібрав $ 209 млн, а в світовому - $ 485 млн. Перші чотири картини сумарно заробили у всьому світі більше $ 2 млрд.



На другій сходинці опинилася пригодницька комедія «Канікули» студії New Line: режисерський дебют Джона Френсіса Дейлі і Джонатана Голдштейна заробив за минулі вхідні $ 14,85 млн. Загальні збори цього ремейка популярної картини 80-х, в якому зіграли Ед Хелмс, Крістіна Епплгейт, Леслі Манн і Кріс Хемсворт поки становлять $ 21,2 млн при бюджеті всього в $ 31 млн. Це дуже непоганий знак з урахуванням того, що оригінальні «Канікули» в 1983 році зібрали $ 60 млн, у чотири рази окупивши свій п'ятнадцятимільйонних бюджет і підготувавши грунт для чотирьох сиквелів про пригоди американської сім'ї («Європейські канікули», «Різдвяні канікули», «Канікули у Вегасі» і «Канікули в пекельному готелі»).



«Людина-мураха» зуміла утриматися на третьому місці зі зборами $ 12,6 млн, зовсім небагато випередивши «Посіпак» ($ 12,2 млн). За весь період свого прокату «Людина-мураха» змусила американців викласти в загальному і цілому $ 132,1 млн, а маленькі слуги бридких особистостей за 24 дні в кінотеатрах набрали вже $ 287,3 млн, перевищивши результати мульта «Нікчемний я» ($ 251,5 млн).




Коламбівські «Пікселі» заробили $ 10,4 млн, що більш ніж наполовину менше зборів за минулі вихідні ($ 24 млн), але все ж опинилися на п'ятій сходинці: мабуть, американських глядачів не відпускає ностальгія за старими відеоіграми.

Переглядів: 730 | Додав: Elnino | Теги: Місія нездійсненна 5, канікули, касові збори | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |