RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Листопад » 11 » «Блакитну хвилю» адаптують для ТБ
19:54
«Блакитну хвилю» адаптують для ТБ
Один з найпопулярніших фільмів про серфінг, "Блакитна хвиля", можливо, отримає свою телевізійну версію. Як повідомляє видання Deadline NBC замовив розробку сценарію, заснованого на повнометражному фільмі 2002 року студії Imagine feature. У картині Джона Стокуелла головні ролі виконали Кейт Босворт, Мішель Родрігес і Сано Лейк.

Ліззі Уайсс ( "Їх переплутали в пологовому будинку"), яка працювала з Стокуеллом над сценарієм до фільму, напише адаптацію і виступить виконавчим продюсером разом з продюсером оригінального фільму Брайаном Грейзером ( "Сплеск") і Френкі Кальфом. Спільним виробництвом серіалу займуться студії Universal TV і Imagine Television.



У фільмі 2002 року три подруги (Босворт, Родрігес і Лейк) живуть на Гаваях і займаються серфінгом на знаменитому Північному березі. Фільм став хітом і посприяв зростанню кар'єри Босворт і Родрігес. У 2011 році вийшов сиквел,
який був випущений відразу на відеоносіях.

"Блакитна хвиля" поповнить список розроблюваних на основі повнометражних фільмів серіалів. В роботі перебувають: "Американський жиголо" (Showtime), "Пограбування поітальянскі" (NBC), "Острів проклятих" (HBO), "Школа року" (Nickelodeon), "Джек Райан" (Amazon), "Ворог держави" (ABC), "В тилу ворога" (Fox) і "Пропащі хлопці" (The CW).
Переглядів: 834 | Додав: Elnino | Теги: серіал, Блакитна хвиля, новини, Blue Crush, NBC | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |