RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Березень » 22 » Бюджет фінальної частини «Дивергента» буде скорочений
10:34
Бюджет фінальної частини «Дивергента» буде скорочений
Надзвичайно непереконливий старт в домашньому прокаті фільму "Дивергент, глава 3: За стіною" змусив студію Lionsgate переглянути бюджет фінальної частини дилогії. Як повідомляє видання The Hollywood Reporter з посиланням на свої джерела, фінансування буде істотно скорочено.

"Вони не уточнюють конкретних цифр, але мова йде про кілька мільйонів доларів як мінімум", - підкреслив анонімний інформатор. Зйомки фільму "Дивергент, глава 4" повинні стартувати влітку 2016 року з прицілом на прем'єру в березні 2017 року.



В цілому проект не виправдав очікувань студії Lionsgate, яка розраховувала на створення франшизи, сюжетна лінія якої вибудувана навколо яскравого жіночого образу, настільки ж успішного, як "Сутінки" або ж "Голодні ігри". Якщо перша серія була ще цілком успішна, заробивши в світовому прокаті більше 260 мільйонів доларів при виробничому бюджеті в 85 мільйонів доларів, то вже друга ледь окупилася.

Стартові збори третьої частини, що виявилися майже в два рази менше, ніж у перших двох, також не обіцяють нічого хорошого для проекту. У картині знімалися Шейлін Вудлі, Тео Джеймс, Зої Кравіц, Майлз Теллер, Наомі Уоттс, Ансель Елгорт, Меггі Кью, Джефф Деніелс, Джонні Уестон, Білл Скарсгард і інші актори.
Переглядів: 1067 | Додав: Elnino | Теги: кіно, Дивергент 4, Шейлін Вудлі, бюджет, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |