RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Березень » 4 » Бюджет фільму «Бетмен проти Супермена» перевищив 250 мільйонів доларів
01:01
Бюджет фільму «Бетмен проти Супермена» перевищив 250 мільйонів доларів
Рівень попередніх продажів квитків на сеанси фільму "Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості" в Північній Америці не обіцяє проекту стартових рекордів. Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, до завершення прем'єрних вихідних на рахунку проекту може опинитися близько 140 мільйонів доларів.

Це дуже слабкий старт для картини, виробничий бюджет якої перевищив 250 мільйонів доларів. Варто зазначити, що прогнози самої студи Warner Bros. більш песимістичні: близько 110 мільйонів доларів за перший уїк-енд.



Якщо збудеться оптимістичний сценарій, то "Бетмен проти Супермена" стартує на рівні іншої екранізації коміксів, що вийшла в 2016 році - "Дедпула". Нагадаємо, що цей кінопроект заробив за прем'єрні вихідні в домашньому прокаті 132 мільйони доларів і 150 мільйонів доларів - за довгі вихідні, пов'язані з національним святом США.

При цьому, у "Дедпула" був обмежувальний рейтинг R, тоді як фільм студії Warner Bros. демонструватиметься на батьківщині з куди більш м'яким рейтингом PG-13. Що стосується абсолютного березневого рекорду, то він все ще належить картині "Голодні ігри", яка стартувала в 2012 році з результатом 152 мільйони доларів.
Переглядів: 618 | Додав: Elnino | Теги: кіно, бетмен проти супермена, 250 мільйонів доларів, бюджет, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |