RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Лютий » 27 » Білл Пекстон очолить пілот сиквела «Тренувального дня»
13:38
Білл Пекстон очолить пілот сиквела «Тренувального дня»
У телевізійному сиквелі "Тренувального дня" каналу CBS затверджений актор на головну роль. Номінант на премію "Еммі" і "Золотий глобус" Білл Пекстон зіграє головну роль в пілоті драми, заснованої на однойменному художньому фільмі 2001 року. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Дії в сиквелі розгортаються через 15 років після подій фільму. У серіалі, який позиціонується як своєрідне переосмислення фільму, в центрі уваги виявляється молодий ідеаліст-поліцейський афроамериканського походження, який отримав призначення в елітний загін лос-анджелеської поліції. Його напарником стає досвідчений детектив з сумнівними моральними принципами.



Пекстон зіграє ветерана поліції Лос-Анджелеса Френка Рурка, копа, який очолює Секцію спеціальних розслідувань, підрозділ, що займається найбруднішою роботою. Рурк живе за законами джунглів і впевнений в тому, що справжня мужність полягає в переслідуванні поганих хлопців там, де закон не діє. Очевидно, що Френк не горить бажанням няньчитися з новачком Кайлом Крейгом (кастинг на роль ще ведеться). Дензел Вашингтон був удостоєний "Оскара" за роль, яка дісталася Пекстону. Молодого копа у фільмі зіграв Ітан Хоук.

З недавніх робіт Пексона на телебаченні - два серіали каналу History "Хетфілди і Маккої" і "Повстання Техасу", а також повторювальна роль в "Агенти Щ.И.Т.". В кінці березня поточного року виходить в прокат кримінальна драма "Термін життя" за участю актора.

Постановником пілота "Тренувального дня" призначений Денні Кеннон.
Переглядів: 784 | Додав: Elnino | Теги: серіал, Білл Пекстон, новини, CBS, Тренувальний день | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |