RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Серпень » 10 » Білл Мюррей зніметься в «Мисливцях за привидами 3»
09:24
Білл Мюррей зніметься в «Мисливцях за привидами 3»
Білл Мюррей ("Мисливці за привидами") все ж візьме участь у фільмі "Мисливці за привидами 3". Цю інформацію творці картини підтвердили виданню Variety. Ступінь його залучення поки не уточнюється.

Нагадаємо, що в оригінальному фільмі і його продовженні актор зіграє доктора Пітера Венкмана. Мюррей неодноразово заявляв, що він буде готовий зніматися в третій частині, якщо його героя якимось чином вб'ють вже в першій чверті картини і далі він буде присутній в кадрі тільки у вигляді привида.



Чи пішли творці фільму назустріч побажанням метра, на момент написання даної замітки не було відомо. Також була підтверджена інформація про участь у проекті й іншого "мисливця" Дена Ейкройда. Найімовірніше, він з'явиться всього в одному епізоді.

Головні ролі в третьому фільмі зіграють Мелісса МакКарті, Крістен Уіг, Кейт МакКіннон і Леслі Джонс. Їх героїні отримали імена Ерін Гілберт, Джилліан Холтцман, Еббі Йетс і Петті Толен. Компанію їм складуть Кріс Хемсворт, який виконає роль секретаря команди мисливиць, а також Енді Гарсіа і Майкл К. Вільямс. У режисерському кріслі виявився автор популярних голлівудських комедій Пол Фейг. Фільм "Мисливці а привидами 3" буде представлений на суд глядачів 15 липня 2016.
Переглядів: 685 | Додав: Elnino | Теги: Мисливці за привидами 3, Білл Мюррей, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |