RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Січень » 13 » «Безсоромні» продовжені на сьомий сезон
12:26
«Безсоромні» продовжені на сьомий сезон
Кабельний канал Showtime продовжив романтичну комедію "Безсоромні" на сьомий сезон. Оголошення було зроблено під час виставки Television Critics Association через два дні після прем'єри шостого сезону шоу, яка, за словами президента каналу Девіда Невінса, стала найбільш рейтинговою прем'єрою серіалу. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

"Безсоромні" повернуться з новими дванадцятьма епізодами, виробництво яких почнеться трохи пізніше, в 2017 році. "" Безстидники "однозначно мають успіх у глядачів, і про це свідчать зростаючі всі останні шість років недільні рейтинги, - сказав у своїй заяві програмний директор Гері Левайн. - Ми надзвичайно задоволені роботою, проведеною всією творчою командою - продюсерами, акторами, сценаристами, а також вдячні "безстидникам" за їх ясний і характерний голос ".



На виставці було також з'ясовано поточний статус трьох серіалів Showtime - "Батьківщина", "Епізоди" і "Твін Пікс". Невінс підтвердив, що дія в майбутньому шостому сезоні "Батьківщини" розгортатиметься в США, а точніше, в Нью-Йорку. На питання про долю персонажа Руперта Френда, Невінс не дав чіткої відповіді, сказавши, що бачив і знає стільки ж, скільки і решта глядачів.
Що стосується відродженого серіалу "Твін Пікс", то за запевненнями Невінса, Девід Лінч відзняв більшу частину матеріалу. Коментуючи пишномовний пост Метт Леблан про те, що він приступає до зйомок заключного сезону комедії "Епізоди", Невінс підкреслив, що офіційно ще нічого не вирішено, але є ймовірність, що п'ятий сезон дійсно буде останнім.
Переглядів: 1170 | Додав: Elnino | Теги: серіал, Безсоромні, новини, Безстидники, 7 сезон | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |