RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Березень » 29 » «Бетмен проти Супермена» встановив антирекорд
11:52
«Бетмен проти Супермена» встановив антирекорд
На тлі переможних репортажів про значні касові збори фільму "Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості" в прем'єрні вихідні практично непоміченими виявилася трохи менш оптимістичні підрахунки.

Як повідомляє видання Forbes, падіння зборів з п'ятниці по неділю виявилося найбільшим в історії супергероїчного кіно. Так, якщо в п'ятницю "Бетмен проти Супермена" заробив у Північній Америці 82 мільйони доларів, то в неділю - лише 37 мільйонів доларів. Таким чином, падіння склало більше 55 відсотків.



За цим показником фільм Зака ​​Снайдера примудрився обігнати навіть "Фантастичну четвірку", що провалилася в прокаті, падіння зборів якої за аналогічний період склало 48 відсотків.
Подібна динаміка не обіцяє "Бетмену проти Супермена", за допомогою якого студія Warner Bros. сподівалася з другої спроби запустити кіновсесвіт з головними героями DC Comics, нічого хорошого. Найімовірніше, у другі вихідні буде зафіксовано суттєве зниження зборів картини як на батьківщині, так і за її межами.

Нагадаємо, що раніше прем'єрні заробітки фільму в американському прокаті були скориговані в бік зменшення. Замість 170 мільйонів доларів, як рапортувала студія, вони склали 166 мільйонів доларів.
Переглядів: 790 | Додав: Elnino | Теги: DC, кіно, бетмен проти супермена, Warner Bros., антирекорд, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |