RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Березень » 25 » «Бетмен проти Супермена» стартував гірше «Темного лицаря 2»
22:00
«Бетмен проти Супермена» стартував гірше «Темного лицаря 2»
Фільм "Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості" заробив у Північній Америці на так званих допрем'єрних нічних показах 27,7 мільйона доларів. Це кращий результат березня, проте картині Зака ​​Снайдера не вдалося поліпшити досягнення іншого фільму за мотивами коміксів DC - "Темний лицар 2: Відродження легенди", який стартував з результатом 30,6 мільйона доларів.

Таким чином, "Бетмен проти Супермена" стартував на рівні фільму студії Marvel "Месники 2: Ера Альтрона", який заробив у 2015 році 27,6 мільйона доларів. Якщо динаміка обох кінопроектів виявиться схожою, то до кінця прем'єрних вихідних "Бетмен проти Супермена" може зібрати понад 160 мільйонів доларів. Однак на фінальний результат фільму Warner Bros. можуть вплинути в основному негативні відгуки критиків. Так, якщо у "Месників 2" рейтинг сягав 75 ​​відсотків, то у екранізації коміксів DC він не перевищував 30 відсотків.



У фільмі знімалися Генрі Кавілл, Галь Гадот, Джеффрі Дін Морган, Джейсон Момоа, Емі Адамс, Дайан Лейн, Бен Аффлек, Майкл Шеннон, Езра Міллер та інші актори. Через кілька місяців після виходу картини в прокат її творці планую представити глядачам розширену версію з рейтингом R.
Переглядів: 967 | Додав: Elnino | Теги: допрем'єрний показ, бетмен проти супермена, новини, касові збори | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |