RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Березень » 16 » «Бетмен проти Супермена» може стартувати на рівні «Темного лицаря 2»
14:14
«Бетмен проти Супермена» може стартувати на рівні «Темного лицаря 2»
Динаміка попереднього продажу квитків дозволяє фільму "Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості" розраховувати на старт на рівні картини "Темний лицар 2: Відродження легенди", яка заробила в прем'єрні вихідні в Північній Америці 160 мільйонів доларів.

Як повідомляє видання Deadline, за два тижні до старту було реалізовано квитків на суму від 20 до 25 мільйонів доларів, тобто більше, ніж у таких проектів, як "Дедпул" і "Форсаж 7". Якщо подібна динаміка збережеться, то "Бетмену проти Супермена" вдасться продемонструвати найсильніший березневий старт в історії кіно. У світовому прокаті до кінця першого уїк-енду збори можуть досягти 300 - 340 мільйонів доларів.
Варто відзначити, що 99 відсотків вже проданих квитків придбані глядачами на сеанси в прем'єрні вихідні, більше половини з них на сеанси першого дня.



Як свідчать соціологічні опитування, більшість глядачів, близько 78 відсотків, складуть чоловіки у віці від 14 до 49 років.

Нагадаємо, що в картині знімалися Генрі Кавілл, Галь Гадот, Джеффрі Дін Морган, Джейсон Момоа, Емі Адамс, Дайан Лейн, Бен Аффлек, Майкл Шеннон, Езра Міллер та інші актори. У Північній Америці фільм виходить в прокат з 25 березня 2016 року.
Переглядів: 615 | Додав: Elnino | Теги: Прогноз, DC, кіно, бетмен проти супермена, новини, касові збори | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7384
Міні чат
200
Copyright © 2015 |