RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Березень » 28 » Бетмен і Супермен домоглися справедливості в бокс-офісі США
15:40
Бетмен і Супермен домоглися справедливості в бокс-офісі США
Кіномани всього світу нарешті дочекалися виходу блокбастера «Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості», покликаного продовжити будівництво кінематографічного всесвіту за коміксами DC. І, звичайно, ні для кого не став сюрпризом той факт, що фільм Зака ​​Снайдера з легкістю очолив північноамериканський бокс-офіс в минулий уїк-енд (25-27 березня).

Блокбастер завершив свій перший тиждень з вражаючим результатом - $ 170,1 млн на домашніх кінотеатрах - і побив відразу декілька рекордів. Примітно, що фільм зібрав найбільшу касу в дебютні вихідні серед усіх проектів студії Warner Bros. На світовому ринку справи у Бетмена і Супермена йдуть ще краще - нагородою супергероїв стали $ 254 млн, і разом у стрічки Снайдера вже є $ 424,1 млн. Аналітики вважають, що блокбастер без особливих складнощів повинен подолати позначку в $ 1 млрд.

Однак не все йде так гладко: перед офіційною прем'єрою на фільм обрушився шквал негативної критики. Зараз на сайті Rotten Tomatoes рейтинг блокбастера складає всього 29%, а на CinemaScore глядачі присудили йому оцінку B.

Серед претензій рецензентів прозвучала скарга на те, що по похмурості стрічка Снайдера на голову обійшла свого попередника - «Людину зі сталі». На думку критиків, протистояння Бетмена і Супермена - справа, безумовно, серйозна, але пара жартів фільму не завадила б. Після такого режисер Джеймс Ван на всякий випадок заздалегідь поспішив запевнити кіноманів, що його «Аквамен» буде куди веселіше.

З іншого боку, рецензенти відзначили, що Бен Аффлек переконливий в ролі стража Готема, а Галь Гадот довела, що у її Чудо-жінки великий потенціал. На цьому тижні у картини Снайдера серйозних конкурентів не з'явиться, а тому режисерові і компанії варто сподіватися, що глядацька аудиторія стрічки, незважаючи на негативні відгуки, не надто скоротиться.



Заслужено везе і мультику «Зоотрополіс»: творіння Disney продовжує збирати подяки від відвідувачів кінотеатрів. Минулими вихідними, вже четвертими за рахунком, мультфільм завершив з результатом в $ 23,1 млн, що принесло йому друге місце в фінансовому рейтингу. Всього ж американці віддали картині $ 240,5 млн, а її досягнення в світі обчислюються сумою $ 696,7 млн ​​(з урахуванням домашніх зборів). І оскільки гучних прем'єр в прийдешній уїкенд не передбачається, «Зоотрополіс» напевно залишиться в п'ятірці кращих.



Третє місце зайняв новачок прокату - комедія Кірка Джонса «Моє велике грецьке весілля 2», яка заробила в прем'єрні вихідні $ 18,1 млн. Свого часу перший фільм несподівано став справжнім хітом, і його сиквел поки виправдовує очікування дистриб'юторів.

Однак критики від ромкома чекали більшого. За їх словами, другий фільм до болю нагадує перший. Ніа Вардалос, не тільки виконала головну роль, а й написала сценарії до обох стрічок, взяла за основу перевірену формулу успіху «Мого великого грецької весілля». Ймовірно, саме з цієї причини нова комедія не вийшла такою ж смішною, як оригінал, але її все ж можна назвати милою спробою згадати про минуле.



На четверте місце фінансового рейтингу опустилася релігійна драма «Чудеса з небес», що зуміла в свої другі вихідні зібрати $ 9,5 млн. Зараз в скарбничці стрічки Патрісії Рігген є $ 34,1 млн - непоганий результат для картини з бюджетом $ 13 млн. 



Четверту позицію з «Чудесами з небес» поділив блокбастер «Дивергент, глава 3: За стіною», творці якого все ще сподіваються на диво. Результатом другого вікенду для фільму Роберта Швентке стали $ 9,5 млн, а загальна сума зборів стрічки становить $ 46,6 млн. При цьому з усього топу-10 третій «Дивергент» втратив найбільшу кількість аудиторії - 67,3%. Тепер блокбастеру залишається сподіватися лише на збори за межами США (які поки рівні $ 71,8 млн), інакше виробничий бюджет буде не окупити.
Переглядів: 881 | Додав: Elnino | Теги: Моє велике грецьке весілля 2, бетмен проти супермена, новини, касові збори, Дивергент 3 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |