RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Листопад » 18 » «Берлінська резидентура» і «Грейвс» продовжені на другі сезони
14:37
«Берлінська резидентура» і «Грейвс» продовжені на другі сезони
Кабельна телемережа Epix, що належить студіям Paramount, Lionsgate і MGM, продовжила свої перші сценарні серіали "Берлінська резидентура" і "Грейвс" на другі сезони. Обидва проекти повернуться з другими сезонами, що складаються з десяти епізодів, в 2017 році. Їх виробництво, імовірно, почнеться навесні наступного року. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Рішення про продовження серіалів було прийнято через п'ять тижнів з моменту їх
трансляції.

У шпигунській драмі "Берлінська резидентура" головні ролі виконують Річард Армітедж, Річард Дженкінс, Різ Айфенс і Мішель Форбс. Серіал був знятий в Берліні.



У комедії "Грейвс" колишній президент від Республіканської партії Річард Грейвс (Нік Нолті), що обирався на пост глави держави двічі, через чверть століття вирішує виправити всі помилки, здійснені його адміністрацією. Серед виконавців ключових ролей - Села Уорд і Скайлар Естін.

"Ми пишаємося тією роботою, яку виконали творці, виконавчі продюсери, актори та знімальні команди в перших сезонах "Берлінської
резидентури "і" Грейвса ". Ці амбітні серіали продемонстрували високий кінематографічний рівень і автентичне оповідання, які ми запропонували нашим передплатникам, сказав у своїй заяві президент і генеральний директор Epix Марк С. Грінберг. - Обидва серіали злободенні і швидко знайшли своє місце в конкурентній боротьбі на ТБ. Ми із задоволенням продовжимо розповідати їх захоплюючі унікальні історії ".
Переглядів: 916 | Додав: Elnino | Теги: 2 сезон, серіал, Грейвс, Берлінська резидентура, новини, Epix | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |