RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Серпень » 22 » «Бен-Гур» провалився в американському прокаті
23:06
«Бен-Гур» провалився в американському прокаті
На минулих вихідних конкуренцію в північноамериканському бокс-офісі мав посилити епік Тимура Бекмамбетова «Бен-Гур», але у кіноманів він не викликав особливого інтересу, а тому позиції лідерів минулого тижня залишилися непорушні.

«Загін самогубців» продовжує очолювати фінансовий рейтинг уже третій тиждень поспіль - цей вікенд завершився для блокбастера Девіда Ейра з результатом $ 20,7 млн. Фільм став ще на крок ближче до позначки в $ 300 млн, і зараз в скарбничці банди злодіїв є $ 262,3 млн . у світовому ж прокаті (з урахуванням домашніх зборів) картина заробила $ 572,7 млн, що робить її восьмою у списку релізів нинішнього року.

Галас навколо фільму Ейра не вщухає досі. Масла у вогонь недавно підлив виконавець ролі Джокера Джаред Лето. За словами актора, в фінальну версію не потрапила велика частина сцен з його участю, а початкову концепцію проекту йому описували зовсім інакше, ніж вийшло в результаті.



Друге місце рейтингу зберегла за собою анімаційна комедія «Повний розковбас», яка зібрала додаткові $ 15,3 млн., Розмовляючі сосиски і булочки за два тижні в прокаті заробили втричі більше свого виробничого бюджету - $ 65,3 млн. На користь мультфільму йдуть і позитивні відгуки рецензентів, які відзначили, як вдало творці картини поєднали гумор і питання расової дискримінації і релігії.



Наступні місця у топ-5 зайняли новачки заокеанського прокату. Так, за «Повним Розковбасом» розташувалася ще одна комедія з рейтингом R - «Хлопці зі стволами» з Джоною Хіллом і Майлзом Теллером в головних ролях. Вихідні принесли фільму Тодда Філліпса, відомого за трилогією «Похмілля у Вегасі», $ 14,3 млн. Це не дуже жвавий старт для картини з бюджетом в $ 45 млн.

Не радують також відгуки критиків і глядачів: останні поставили фільму оцінку B, а рецензенти розділилися на два табори. Одні кажуть, що Філліпс зумів створити справжнє кіно для дорослих, смішне, але при цьому не позбавлене почуття реальності. Іншим же такий підхід, присмачений хорошою порцією цинізму, не припав до душі: аж надто явно Філліпс висміює американську мрію, залишаючи персонажів абсолютно плоскими.



Мультфільм «Кубо. Легенда про самурая» відповідав на минулих вихідних за сімейні розваги та в нагороду отримав $ 12,6 млн. Серед усіх творінь компанії Laika стрічка Тревіса Найта зайняла останнє місце за сумою дебютних зборів. Однак це не заважає картині радувати глядачів, які взяли її на ура, і критиків, які не поскупилися на захоплені відгуки. На їхню думку, мультик вийшов неймовірно красивим і надихаючим, і під час кожного наступного перегляду в ньому можна знаходити нові деталі.



Замикає п'ятірку кращих той самий невдаха «Бен-Гур», аудиторія якого виявилася менше, ніж розраховували творці фільму. Збори, рівні $ 11,4 млн, вже дозволяють говорити про те, що пеплум Бекмамбетова стане одним з найгучніших провалів цього літа. При бюджеті в $ 100 млн картина повинна була заробити на старті на багато більше, а в підсумку задовольняється лише п'ятим місцем і різкою критикою на свою адресу.



Багато аналітиків стверджують, що «Бен-Гур» - зайвий доказ того, що ремейки і сиквели зараз повинні бути або чудовими, або оригінальними, щоб мати успіх у глядачів. 

Рецензенти ж радіють хоча б тому, що таку велику історію, яка була покладена в основу «Бен-Гура», складно зіпсувати. І все-таки навіть якщо окремі знахідки Бекмабетова зробили візуальну складову картини вражаючою, то її емоційне наповнення вельми постраждало. Не врятувала становище і сцена гонки на колісницях, яку, за словами критиків, змонтували і зняли вкрай невміло.
Переглядів: 1394 | Додав: Elnino | Теги: Бен-Гур, США, Кубо. Легенда про самурая, касові збори, Хлопці зі стволами, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6093
Міні чат
200
Copyright © 2015 |