RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Жовтень » 7 » Бен Аффлек визнав відсутність чітких планів створення фільму про Бетмена
21:38
Бен Аффлек визнав відсутність чітких планів створення фільму про Бетмена
Ніякого чіткого плану створення сольного фільму про Бетмена не існує, так само як і немає робочої назви проекту. Таке зізнання зробив в інтерв'ю E! News потенційний режисер картини і виконавець головної ролі Бен Аффлек.

"Поки немає ніякого фільму про Бетмена, ми поки лише намагаємося зрозуміти - що і до чого, розібратися зі сценарієм, прикинути бюджет і все в тому дусі. І хтось мене запитав про назву, а я в той момент займався іншим фільмом і відповів : "Ну, у нас поки немає затвердженої назви, і ми просто кличемо його фільм про Бетмена або" Бетмен ". Я так сказав, а це було інтерпретовано, як ніби Аффлек оголосив назву картини ", - прокоментував він.



Таким чином, фанатам кіновсесвіту DC доведеться запастися терпінням в очікуванні хоч якоїсь визначеності з проектом, присвяченому Темному лицареві Готема. Нагадаємо, що фільм був анонсований навесні 2015 року, тоді ж було оголошено, що Бен Аффлек займе режисерський пост. Влітку 2015 року цю інформацію було підтверджено на фестивалі Comic-con в Сан-Дієго, потім пішло ще одне підтвердження влітку 2016 року, але без уточнення деталей і можливого прокатного графіка.

Цілком можливо, що свою роль у коригуванні планів студії Warner Bros. внесло фіаско картини "Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості", розгромленої критиками.
Переглядів: 704 | Додав: Elnino | Теги: DC, фільм, новини, Бен Аффлек, бетмен | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |