RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2014 » Серпень » 20 » Бен Аффлек відповідає на критику Бетмена
20:03
Бен Аффлек відповідає на критику Бетмена
Новина про призначення Бена Аффлека на роль Темного лицаря в супергеройському бойовику Зака Снайдера «Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості» викликала бурхливі суперечки серед шанувальників серії. У свіжому інтерв'ю виданню Entertainment Weekly актор відповів критикам, порівнявши ситуацію, що склалася із суперечками про кастинг «П'ятдесят відтінків сірого» і розповів, на якій стадії зараз знаходяться зйомки. 


«Перш ніж я погодився на роль, в Warner Bros. розповіли мені, як люди реагували на попередні новини про кастинг, і запитали, чи точно я хочу на це підписатися, - повідав Аффлек. - Адже в наш час подібна реакція - це невід'ємна частина таких фільмів. Погляньте на ситуацію з "П'ятдесят відтінками сірого"​​. У якомусь роді все це стає тенденцією. Але кожен має право на власну думку. Я не став би грати тут, якби не довіряв своїм кінематографічним інстинктам. У будь-якому випадку головне - це сама картина. Кріс Терра написав прекрасний і незвичайний сценарій, а Зак Снайдер - режисер із чудовим візуальним стилем ». 

Готуватися до ролі Темного лицаря Бену Аффлеку допомагала команда фітнес-тренерів під керівництвом Джеймі Деймона, двоюрідного брата Метта Деймона. 

Зак Снайдер почав зйомки фільму «Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості» в травні. Крім Бена Аффлека, ролі в стрічці виконують Генрі Кавілл, Галь Гадот, Джессі Айзенберг, Джеремі Айронс, Емі Адамс і Джейсон Момоа, який підписався на роль Аквамена. Реліз фільму заплановано на березень 2016 року.
 
Переглядів: 577 | Додав: Elnino | Теги: Бен Аффлек, бетмен, критика | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |