RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Жовтень » 26 » Бен Аффлек розповів про роботу над сольним фільмом про «Бетмена»
19:32
Бен Аффлек розповів про роботу над сольним фільмом про «Бетмена»
Сольний фільм про Бетмена знаходиться поки на самих ранніх стадіях підготовки, і його подальша доля зовсім не визначена. Про це свідчать коментарі режисера і виконавця головної ролі Бена Аффлека в інтерв'ю виданню IGN.

"Зараз я, як би це сказати, в режимі" постарайся зробити це якомога краще ". Адже це не той фільм, з яким можна собі дозволити тихий провал. Я повинен бути впевнений, що у мене є щось дійсно варте уваги, перш , ніж ми почнемо просуватися далі ", - зізнався він.

Нагадаємо, що глава студії Warner Bros. Кевін Тсуджіхара оголосив про те, що Аффлек призначений режисером сольного фільму про вартового Готема навесні 2015 року. Пізніше стало відомо, що це стало повним сюрпризом для офіційних представників Аффлека, так як ніякого контракту зі студією по цьому приводу останній не укладав.



Надалі участь Аффлека в цьому проекті в якості режисера і виконавця головної ролі підтверджувалося кілька разів на різних рівнях, проте сам актор завжди відповідав дуже ухильно і уникав робити прогнози з приводу можливого початку зйомок картини.

Цілком можливо, що "сольник" Бетмена буде представлений глядачам в 2018 або 2019 році, але в ці плани може внести корективи продаж компанії Time Warner, що володіє Warner Bros.
Переглядів: 683 | Додав: Elnino | Теги: DC, сольник, фільм, новини, Бен Аффлек, бетмен | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6091
Міні чат
200
Copyright © 2015 |