RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Червень » 21 » Бен Аффлек пообіцяв більше гумору в «Лізі справедливості»
21:57
Бен Аффлек пообіцяв більше гумору в «Лізі справедливості»
У дилогії "Ліга справедливості" буде набагато більше гумору, ніж у фільмі "Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості". Як повідомляє видання Comicbook, про це розповів виконавець ролі Темного лицаря Бен Аффлек.

"Можу вам з усією певністю сказати, що гумору буде більше. Фільми за мотивами коміксів DC, звичайно, більш готичні і навіть містичні, ніж фільми за іншими коміксами, але попередній наш проект був занадто похмурим і важким, адже він знятий за мотивами Dark Knight Returns. наступний не такий. Це наступний крок в еволюції всесвіту. він про те як працювати в команді та на які компроміси заради цього потрібно йти ", - сказав він.



Також продюсер "Ліги справедливості" Дебора Снайдер назвала головного лиходія проекту. Ним стане персонаж на прізвисько Степпенвульф. Згідно міфології DC, цей антагоніст є дядьком лиходія Дарксейда і одним з його найбільш довірених осіб. У коміксах він неодноразово гинув і воскресав знову. За словами Дебори Снайдер, виконавця цієї ролі ще не вибрано, але кастинг вже ведеться.



Прем'єра фільму "Ліга справедливості: Частина 1" відбудеться в листопаді 2017 року. Друга частина буде представлена ​​глядачам ще через два роки. У проекті задіяні Галь Гадот, Ембер Херд, Генрі Кавілл, Бен Аффлек, Емі Адамс, Джейсон Момоа, Езра Міллер, Дж.К. Сіммонс, Рей Фішер та інші актори.
Переглядів: 731 | Додав: Elnino | Теги: DC, Бен Аффлек, Степпенвульф, гумор, новини, Ліга справедливості, комікси | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |