RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Липень » 6 » Бен Аффлек пояснив неприязнь Бетмена до Супермена
14:29
Бен Аффлек пояснив неприязнь Бетмена до Супермена
Причина неприязні Бетмена до Супермена була прихована в одній з фінальних сцен фільму "Людина зі сталі". Про це розповів в інтерв'ю виданню Entertainment Weekly Бен Аффлек, який виконав роль Темного лицаря в картині "Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості".

За його словами, йдеться про поєдинок Супермена і генерала Зода, в процесі якого був фактично зруйнований весь центр міста. "У фільмі Зака ​​Снайдера мене привабила ідея про відповідальність за насильство і всі ці руйнування, адже в будівлях були люди. Одна з них належала Брюсу Уейну, і в ньому були його співробітники, багатьох з яких він знав особисто", - сказав актор.



Зазначимо, що після виходу фільму "Людина зі сталі" багато шанувальників коміксів критикували Зака ​​Снайдера за спотворення образу Супермена, який не дозволяв собі робити такі руйнування, а тим більше, вбивати своїх супротивників.
У картині "Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості" зіграли Галь Гадот, Джейсон Момоа, Генрі Кавілл, Емі Адамс, Езра Міллер, Джессі Айзенберг, Джена Мелоун, Дайан Лейн, Джеремі Айронс і інші актори. Прем'єра повинна відбутися в березні 2016 року. Надалі буде випущений і сольний проект, присвячений Темному лицареві Готема.
Переглядів: 495 | Додав: Elnino | Теги: бетмен проти супермена, новини, Бен Аффлек | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7391
Міні чат
200
Copyright © 2015 |