RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Серпень » 20 » Бен Аффлек екранізує п'єсу Агати Крісті
23:38
Бен Аффлек екранізує п'єсу Агати Крісті
Бен Аффлек екранізує для студії FOX п'єсу Агати Крісті під назвою "Свідок обвинувачення". Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, крім виконання режисерських і продюсерських обов'язків, Аффлек виконає в картині головну роль.

Сюжет твору будується навколо талановитого адвоката, який береться захищати обвинуваченого у вбивстві в абсолютно безперспективному судовому процесі, який готує головному герою безліч сюрпризів. У продюсерську команду також увійдуть Дженніфер Тодд і Метт Деймон, з яким Аффлека пов'язує давня дружба.



Відзначимо, що перша екранізація п'єси відбулася в 1957 році. У фільмі, який зняв знаменитий голлівудський режисер Біллі Уайлдер головні ролі зіграли Чарльз Лотон, Ельза Ланчестер, Тайрон Пауер і Марлен Дітріх, Картина мала великий успіх і була номінована на шість премій Американської Кіноакадемії і п'ять "Золотих глобусів".

Нагадаємо також, що "Свідок обвинувачення" - не єдиний перспективний проект студії FOX, заснований на творах Крісті. Раніше було оголошено про намір студії екранізувати роман "Вбивство в Східному експресі". Режисером цієї картини призначений Кеннет Брана.
Переглядів: 632 | Додав: Elnino | Теги: Агата Крісті, Бен Аффлек, новини, Свідок обвинувачення | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3595
Міні чат
200
Copyright © 2015 |