RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Лютий » 25 » Бейлі Чейз і Джессіка Зор зіграють в пілоті драми Кевіна Вільямсона
13:42
Бейлі Чейз і Джессіка Зор зіграють в пілоті драми Кевіна Вільямсона
Джессіка Зор ( "Пліткарка") і Бейлі Чейз ( "Лонгмайр") затверджені на головні ролі в пілоті телепроекту Кевіна Вільямсона про паранормальні явища, який знімає канал The CW. Про це повідомляє видання Deadline.

Пілот режисера Девіда Наттера ( "Гра престолів") за сценарієм Вільямсона ( "Крик", "Послідовники"), розповідає про молоду жінку, яка шукає допомоги парапсихолога (Чейз), коли вона стикається з нез'ясовним надприродним феноменом.

Герой Чейза, Кларк Паттерсон, колись успішний парапсихолог зараз займається залученням відвідувачів в провінційні тематичні конвенти. Але коли він знайомиться із загадковою молодою жінкою, все починає змінюватися. Зор зіграє Жасмін Лакруа. Внучка жриці вуду, вона перетворила свою спадщину в успішний магазин для туристів в Батон-Руж.



Вільямсон і Наттер ділять функції виконавчих продюсерів, а Лорен Вагнер виступає продюсером від імені Warner Bros. TV і Outerbanks Entertainment.

Чейз на момент написання замітки грає повторювану роль в серіалі NBC "Грімм". Зор знімається в серіалі "Королівство" та її недавно можна було бачити в фільмі "Третій зайвий 2". З чуток обидва актори з'являться в відродженому серіалі "Твін Пікс" каналу Showtime.
Переглядів: 671 | Додав: Elnino | Теги: серіал, пілот, Бейлі Чейз, Кевін Вільямсон, Джессіка Зор, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |