RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Грудень » 11 » «Батьківщина» та «Коханці» продовжені на наступні сезони
00:40
«Батьківщина» та «Коханці» продовжені на наступні сезони
Кабельний канал Showtime оголосив про продовження своїх популярних серіалів "Батьківщина" та "Коханці" на наступні сезони. Лауреат премії "Еммі" "Батьківщина" повернеться в 2016 році з шостим сезоном, а лауреат премії "Золотий глобус" "Коханці" - з третім. Про це з посиланням на Showtime повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Продовження обох драм не викликає подиву, оскільки серіали знаходяться в топі сценарних шоу каналу за відстроченими переглядами з урахуванням дня прем'єри. За три дні з моменту трансляції "Батьківщина" збирає аудиторію в 2,7 мільйона і 1,05 мільйона серед глядачів від 18 до 49 років. "Коханці" дивляться півтора мільйона чоловік з демо-рейтингом шоу 0,6 мільйона телеглядачів.



Що стосується "Батьківщини", то новина про продовження серіалу на наступний сезон, з'явилася кількома годинами пізніше після оголошення номінантів на премію Американської гільдії акторів. Серіал нарівні з "Грою престолів" отримав три номінації. Нагадаємо, що в п'ятому сезоні шоу виконавчих продюсерів Алекса Ганса і Ховарда Гордона дія розгортається в Берліні.
І "Батьківщина", і "Коханці" є наріжним каменем осіннього розкладу Showtime. серед сценарних драм каналу також "Майстри сексу", "Бульварні жахи", "Рей Донован" і драмеді "Безстидники". У січні 2016 року відбудеться прем'єра нової драми "Мільярди".
Переглядів: 569 | Додав: Elnino | Теги: Коханці, Showtime, 3 сезон, Батьківщина, 6 сезон, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6093
Міні чат
200
Copyright © 2015 |