RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Червень » 2 » «Батьківщина» повернеться не раніше 2017 року
13:50
«Батьківщина» повернеться не раніше 2017 року
Showtime завершує переговори зі студією Fox 21 Television Studios про продовження популярного серіалу "Батьківщина" на сьомий і восьмий сезони. Видання The Hollywood Reporter цитує президента каналу Девіда Невінса, який також зазначив, що зірка серіалу Клер Дейнс і шоураннер Алекс Ганса продовжать роботу в телепроекті.

За словами Невінса, шостий сезон "Батьківщини", виробництво якого почнеться влітку поточного року, вийде не раніше 2017 року. Продовження шоу відразу на два сезони не означає, що серіал неодмінно завершиться восьмим сезоном.



"Якщо я не будую далекосяжних планів, це не означає, що цим не займається Алекс Ганса і його команда, - сказав Невінс. - Серіал змінюється драматично з сезону в сезон. Я думаю, у серіалу" відкритий термін придатності ". Просто саме зараз я зайнятий укладанням угоди і поки не цікавлюся іншими деталями ".

Зазвичай виробництво чергового сезону починалося навесні, однак, джерела видання говорять, що на цей раз шоураннеру і одному з творців "Батьківщини" Гансу і його команді сценаристів дали більше часу, щоб підготуватися до роботи над шостим сезоном. Виробництво майбутнього сезону повернеться в Нью-Йорк. Нагадаємо, що в четвертому сезоні виробництво велося в Кейптауні, а в п'ятому - в Берліні.

Крім зміни локацій в кожному сезоні серіалу відбувається часткова зміна акторського складу. По завершенні п'ятого сезону передбачалося, що серіал покине один з головних акторів, Руперт Френд, однак, продюсери вже підтвердили, що він залишиться частиною шоу.

Про відроджений серіал "Твін Пікс" Невінс сказав наступне: "Прем'єра відбудеться у другому кварталі 2017 року. Виробництво завершено, і Девід Лінч зараз знаходиться в монтажній".
Переглядів: 628 | Додав: Elnino | Теги: серіал, Showtime, Батьківщина, 2017, новини, 7 сезон, 8 сезон | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |