RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Жовтень » 25 » Батьки звинувачують творців «Ходячих мерців» у надмірній жорстокості
16:16
Батьки звинувачують творців «Ходячих мерців» у надмірній жорстокості
Консервативна організація Parents Television Council (PTC) висловила крайню заклопотаність рівнем насильства в прем'єрному епізоді сьомого сезону серіалу "Ходячі мерці", який вийшов в ефір у неділю, 24 жовтня 2016 року. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Увага: замітка містить спойлери.
"Епізод" Ходячих мерців ", що вийшов увечері в неділю, був одним з найбільш барвисто-жорстоких епізодів, які ми бачили на телебаченні, і можна порівняти за рівнем жорстокості з деякими програмами, які можна знайти на преміальних кабельних каналах, - сказав у своїй заяві президент PTC Тім Вінтер. - Недостатньо "просто перемкнути канал", як багато хто любить радити. Адже передплатники - люблять вони дивитися канал AMC чи ні - змушені субсидіювати подібні "Ходячим мерцям" серіали. Це неймовірно жорстоке шоу є прекрасною демонстрацією того, чому сім'ї повинні володіти великим контролем над тим, які телемережі вони закуповують у своїх кабельних і супутникових провайдерів ".



Прем'єрний епізод сьомого сезону, написаний шоураннером Скоттом М. Гімплом, слідувавав подіям оригінального коміксу Роберта Кіркмана: ​​лиходій Ніган за допомогою лічилки визначав, хто з одинадцяти заручників - членів групи Ріка - стане жертвою його бейсбольної бити, обмотаної колючим дротом. В результаті Ніган вчинив жорстоку розправу над двома ключовими персонажами.

Parents Television Council наполягає на більш жорсткому рейтингу для серіалу ніж TV-MA (для дорослих і не рекомендується дітям до 17 років).
Переглядів: 699 | Додав: Elnino | Теги: ходячі мерці, 7 сезо, рейтинг, новини, Parents Television Council, Жорстокість | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3594
Міні чат
200
Copyright © 2015 |