RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Березень » 14 » Баррі Зонненфельд взявся за новий фільм
11:01
Баррі Зонненфельд взявся за новий фільм
Як стало відомо Deadline, Баррі Зонненфельд очолить зйомки фільму Project Alpha («Проект" Альфа "» *), в основу якого покладена історія з життя ілюзіоніста Джеймса Ренді, вперше показана в документальній картині «Чесний брехун». Продюсуванням проекту займуться Джастін Вайнштайн і Тайлер Місом.

Документальний фільм розповідав про долю Ренді, який сам виступав як ілюзіоніст, а також розвінчував міфи про паранормальні явища. Проект «Альфа» був створений Джеймсом разом з друзями Стівом Шоу, більш відомим під псевдонімом Баначек, і Майклом Едвардсом, які проникали в лабораторію з дослідження екстрасенсорних здібностей.



Стів і Майкл проходили там різні тести, що включали згинання ложок і переміщення предметів в просторі, і дослідники визнали, що ці двоє дійсно володіють надздібностями. Однак незабаром Ренді і його друзі оприлюднили той факт, що піддослідні були професійними ілюзіоністами, і в лабораторії не змогли відрізнити ошуканців від справжніх екстрасенсів. Після цього програма досліджень була закрита.



Зонненфельд відомий роботою над фільмами франшизи «Люди в чорному», а також стрічками «Дикий, дикий Захід» і «Дістати коротуна». На даний момент режисер готується до зйомок комедії «Дев'ять життів» з Кевіном Спейсі у головній ролі.
Переглядів: 520 | Додав: Elnino | Теги: Баррі Зонненфельд, Проект Альфа, новини, фільм | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |