RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Травень » 29 » Бамблбі отримає власний фільм ?
20:35
Бамблбі отримає власний фільм ?
У березні стало відомо, що студія Paramount приступила до створення авторської групи для подальшого розвитку франшизи «Трансформери». Очолив цю команду Аківа Голдсман. Також з'явилися чутки про те, що один з майбутніх фільмів може стати приквелом до всієї кіносерії, а його події відбуватимуться на Кібертроні.

Тепер же портал Movieweb повідомляє, що Брайан Голднер, генеральний директор компанії Hasbro, виступаючи на Global Consumer Conference 2015, натякнув на те, що один з найбільш популярних автоботів, Бамблбі, може отримати власний фільм.

«Ми активно розвиваємо франшизу" Трансформери ". В планах у студії Paramount - не тільки створення сиквелів, але також приквелів і спін-оффів про улюблених героїв глядачів. Один з них - Бамблбі, жовтий Camaro, якого знають і діти, і дорослі у всьому світі. Ми вже уявляємо, якою може бути сольна історія Бамблбі або інших персонажів », - зазначив Голднер.



Нагадаємо, що в команду сценаристів увійшли Роберт Кіркман, Арт Маркум, Метт Холлоуей, Зак Пенн і Джефф Пінкнер, а в числі останніх  персон, які приєдналися до авторської групи значаться Ендрю Баррер і Гебріел Феррарі. Першочерговим завданням сценаристів є робота над текстом до п'ятих «Трансформерів», до яких Майкл Бей планує приступити після закінчення зйомок драми «13 годин».
Переглядів: 528 | Додав: Elnino | Теги: Бамблбі, Трансформери 5, новини, фільм | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |