RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Червень » 2 » Автор «Хранителів» захопився Marvel і розкритикував DC
13:43
Автор «Хранителів» захопився Marvel і розкритикував DC
Автор популярного коміксу "Хранителі" Дейв Гіббонс захопився екранізаціями коміксів Marvel і охарактеризував концепцію екранізації коміксів DC на прикладі картини "Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості" як "помилкову". Свою точку зору Гіббонс роз'яснив в інтерв'ю виданню Flicks And The City.

"Я щиро вважаю все, що відбулося з героями DC у фільмі є великою помилкою. Раніше на одній з конференцій я розповідав про кінопроекти, які дійсно надихають мене. Ось Marvel демонструє своїх героїв з їх темною і світлою стороною, їх гумором, їх пафосом, абсолютно людськими емоціями , а головне, у них є дуже чітке уявлення про те, що вони роблять. Вони вибудовують зв'язну кіновсесвіту з фільмів, які дійсно розважають, що здорово. Так, у них є загрози і протистояння, але також є гумор і властиві звичайним людям людські якості , в тому числі надія. А то, що зробила DC, особливо з фільмом "Бетмен проти Супермена", на мій погляд, абсолютно помилково ", - сказав він.



Нагадаємо, що фіаско з фільмом "Бетмен проти Супермена", який був розгромлений критиками і заробив в світовому прокаті менше, ніж очікувалося, змусило студію Warner Bros. провести серйозні перестановки в своїх структурних підрозділах.
Переглядів: 663 | Додав: Elnino | Теги: кіно, критика, Marvel, новини, комікси, розкритикував DC, Дейв Гіббонс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7384
Міні чат
200
Copyright © 2015 |