RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2014 » Вересень » 2 » Австралія профінансує п'ятих «Піратів Карибського моря»
15:53
Австралія профінансує п'ятих «Піратів Карибського моря»
Австралійський уряд виділить Disney понад 20 мільйонів доларів на «Піратів Карибського моря 5», щоб забезпечити проведення зйомок картини на території країни. 

Раніше компанія домоглася отримання фінансових стимулів для виробництва «20 000 льє під водою», однак робота над проектом була заморожена в зв'язку з відмовою Девіда Фінчера встати біля керма фільму. В результаті студія попросила владу держави перерозподілити кошти, заплановані на екранізацію роману Жуля Верна, на користь франшизи про піратів. Більш того, Disney розраховує збільшити грошові вливання Австралії до 30 відсотків від усього бюджету прийдешньої стрічки, який, як очікується, складе приблизно 200 мільйонів доларів. 

Міністерство культури відреагувало на перший запит компанії позитивно, але щодо інших інвестицій заявило про те, що інші витрати можуть покрити інші державні структури країни. Австралія подвійно зацікавлена ​​у співпраці з Disney. Раніше американські фільммейкери були частими гостями на материку у Південній півкулі, але коливання валютних курсів і деякі інші фінансові проблеми сприяли зниженню припливу голлівудських кінематографістів. 

В даний час штат Квінсленд є фаворитом серед знімальних майданчиків для «Піратів Карибського моря». Втім, творці тентпола придивляються також і до ідеї роботи над проектом на території Мексики. Виробництво п'ятої частини, режисованою скандинавами Хоакімом Роннінг і Еспен Сандберг, повинно стартуватиме на початку 2015-го. Реліз картини намічений на 7 липня 2017 року.


На фото: Хоакім Роннінг і Еспен Сандберг
 
Переглядів: 480 | Додав: Elnino | Теги: Австралія, новини, Пірати карибського моря 5 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |